Het ongeëvenaarde comfort van Birkenstock slippers

Het 'hart' van elke Birkenstock slipper is het Birkenstock voetbed dat al in de jaren 30 van de vorige eeuw werd geïntroduceerd.
Dit voetbed staat synoniem voor een ultiem loopcomfort doordat het voetbed anatomisch gevormd is en zorgt voor een comfortabele ondersteuning van je voet.
Waar Birkenstock zich focuste op optimale ondersteuning van gezonde voeten, leverden andere fabrikanten orthopedisch correctieve voetbedden voor afwijkende voeten.
Birkenstock was de enige die het comfort van gezonde voeten als uitgangspunt nam!

Bij het ontwikkelen van het Birkenstock voetbed is tot in de kleinste details nagedacht om jouw voeten urenlang zo comfortabel mogelijk te houden.
Met Birkenstocks aan voelt het alsof je in zand staat.

Het originele voetbed heeft twee primaire functies, namelijk schokabsorbtie enerzijds en het verantwoord oefenen van je beenspieren anderzijds.
Het anatomisch gevormde voetbed zorgt er voor dat je voeten, spieren en rug ontlast worden door comfortabele ondersteuning te bieden bij het lopen.
Daarnaast stimuleert het Birkenstock voetbed om je beenspieren te trainen.
Birkenstock slippers stimuleren een gezonde loophouding!

Birkenstock gebruikt onder andere twee natuurlijke materialen die deze unieke slippers zo comfortabel maken: flexibele kurk en een binnenkern van latex.
Tot op de dag van vandaag is dit de basis bij het ontwikkelen van elk nieuw model van Birkenstock.
Alleen de beste natuurlijke materialen uit duurzame productie ingekocht, worden gebruikt bij de het vervaardigen van het originele Birkenstock voetbed.
Vederlichte natuurlijke kurk, geselecteerde jute, natuurlijke latex van de beste kwaliteit en zijdezachte suède als stiksel.
Het resultaat? Ongeëvenaard loopcomfort om jouw voeten in topconditie te houden.

Birkenstock bestellen


Accepteren

Leukelaarsjes.com gebruikt cookies om uw winkelervaring te verbeteren en betere service te verlenen. Nooit voor andere doeleinden.