Veel beursbezoekers weten Fabs Dappermarkt en nu ook LeukeLaarsjes.com ieder jaar weer te vinden.

Want daar hebben we ook de leukste schoenen en laarzen te koop tegen de scherpste prijzen voor de leukste vrouwen van Nederland. Het succes op de beurs heeft ons gesterkt in onze visie dat leuke schoenen niet duur hoeven te zijn. Met schoenenmerken zoals Fabs en Birkenstock weet je dat je kwaliteit in huis haalt.

Kom langs onze gezellige stand en profiteer van onze speciale beursaanbiedingen!

Bezoek ons op de volgende events:

Margriet Winterfestival - 18 t/m 24 november

Ahoy Winterfair - 30 november t/m 4 december

 

Libelle Outdoor in Eersel

Fabs Dapperstraat / LeukeLaarsjes.com is ook dit jaar aanwezig op een van de leukste jaarlijkse outdoor events, waar fashion, inspiratie opdoen, genieten, lekker eten en shoppen centraal staan. Zo worden er meerdere workshops gegeven, staan er concerten op het programma (met The Common Linnets en Douwe Bob), er worden modeshows gegeven en de dag wordt afgesloten met een heuse dance party. Kortom, een event waar velen naar uitkijken!

Uiteraard geniet je de hele dag door van lekkere hapjes en kan je shoppen naar leuke aanbiedingen. LeukeLaarsjes.com heet je dan ook van harte welkom met de scherpste schoenendeals op Libelle Outdoor. Maar met onze nieuwe webwinkel shop je nu ook online naar de goedkoopste en leukste laarsjes. Mocht je dit jaar niet aanwezig zijn, dan kan je dus alsnog profiteren van onze scherpe aanbiedingen!

Vrouw! in Leeuwarden

Dit evenement wordt al acht jaar georganiseerd en neemt elk jaar in populariteit toe. En met reden, want er valt deze dagen genoeg te beleven. Zo worden de nieuwste mode- en interieurtrends voor 2015 en 2016 getoond, er zijn workshops, stylingadviezen, kookdemonstraties en modeshows. LeukeLaarsjes.com is van de partij met de leukste schoenen en laarzen te koop, uiteraard tegen zeer scherpe beursprijzen. Onze scherpe schoenenaanbiedingen zijn het hele jaar door online verkrijgbaar op onze webshop. Zonder bezorgkosten wordt jouw bestelling naar huis opgestuurd. Wel zo makkelijk!

Margriet Winterfair in Utrecht

Fabs Dapperstraat / LeukeLaarsjes.com is een vaste exposant op de Margriet Winterfair. Deze dagen brengen je helemaal in de sfeer van de wintermaanden en feestdagen. Er goed uitzien is dan onontbeerlijk en LeukeLaarsjes.com maakt het je dit jaar dan ook een stuk makkelijker met een schoenencollectie tegen zeer scherpe prijzen.

Online de leukste schoenen en laarzen bestellen en gratis laten bezorgen, zodat jij er op je best uitziet tijdens kerst en oud-en-nieuw. Of profiteer van onze speciale aanbiedingen tijdens de Winterfair. We zien je graag verschijnen bij onze stand!


Accepteren

Leukelaarsjes.com gebruikt cookies om uw winkelervaring te verbeteren en betere service te verlenen. Nooit voor andere doeleinden.